Badpak, bikini, tankini of zwemshort nodig ?  De nieuwe collectie BADMODE is toegekomen.  We helpen je graag persoonlijk verder !

Ps : Er is nog meer keuze in de winkel dan op de webshop

OVER BELVU

Welkom bij Mode BELVU Sport !

De winkel is opgericht in 1912 -toen onder de naam "Trapke Op"- en ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Edegem en daarbuiten. We zijn een familiebedrijf waar nu de derde en vierde generatie actief is, samen met onze 20 medewerkers.

Belvu is een gezinswinkel van bijna 2000m², waar je zowel stijlvolle, casual als sportieve mode kan vinden en dit zowel voor haar, hem, de kids als de sporters. Als multibrand store vind je bij ons vele bekende merken onder één dak in verschillende prijsklasses.

Graag geven we veel aandacht aan klanttevredenheid, een kwaliteitsvolle service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. We hebben een fantastisch team, dat altijd met de glimlach klaar staat om je te adviseren.

De jaarlijkse kids communie- en lentefeest modeshow eind december is uitgegroeid naar een mooi evenement, waar we met z'n allen steeds naar uitkijken !

De winkel loopt door van in de Strijdersstraat tot aan de Doelveldstraat te Edegem (centrum). Je kan ons zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereiken. Er is een ruim aanbod van gratis parkeermogelijkheden rondom de winkel : zet wel even je parkeerschijf !

We zien je graag binnenkort !

De familie Aerts en het Belvu-team

banner